Østfronten
1943

Forside

Generelt

Praktisk

Kamp, skade og død

Virkemidler

Sikkerhet

FAQ

Kompendier for de tyske soldatene

Kompendier for de russiske sivile

Forum

PÅMELDING

Sist oppdatert:
15.02.2007

Praktisk

Startdato: torsdag 11. oktober 2007

Sluttdato: søndag 14. oktober 2007

Frist for innsendelse av rolleforslag: 1. mai 2007

Påmeldingsfrist: 1. august 2007

Betalingsfrist: 1. september 2007

Aldersgrense: 16 år

Laivsted: Landsbyen, Holtålen kommune

Deltakeravgift: 400 kr.

Kontonummer:  4202 09 22553

Forum: http://laivforum.net/forumdisplay.php?f=161

Kontakt:  Epost kan foreløpig sendes til terjejo krølletegn broadpark dått no.

De vanlige sikkerhetskodene Brems og Kutt gjelder for hele laiven, sammen med T-tegnet (en flat hånd som settes rett mot en annen flat hånd) hvis man må si noe utenfor rollen. Hvis man har behov for å offe en liten stund så befinner det seg to eller flere ILer i leiren til enhver tid, med telt som kan brukes til offing - ikke bruk soldatteltene til dette.

Laiven får 16-årsgrense. Det vil ikke bli servert alkohol. Påmeldingsavgiften inkluderer rikelig med mat. Det er tillatt å bruke snus, og å røyke utendørs under laiven. Mobiltelefoner må være avslått og oppbevares i arr.telt eller pose/boks merket med offkakestykke i likhet med linser, medisin osv. Alt øvrig offutstyr (klær, sekker osv) vil bli merket og oppbevart i et eget lagerrom/telt utenfor leiren. Dette blir tilgjengelig under laiven.

Som avslutning på laiven vil det bli brukt flere timer på en grundig debriefing for å bearbeide opplevelser og følelser sammen med en god matbit. Vi vil på det sterkeste oppfordre alle som melder seg på laiven om  å være til stede også under den seansen.